De verscheidenheid aan

evenementen

Of het nu een training, masterclass of webinar is. Of je nu een lezing of podcast hoort...  je waarneming door lichaamstaal vergroot de inzichten die je krijgt.

Masterclass Liegen, bedriegen en bedrogen worden.

Wanneer we liegen gebeurt er vanalles in ons lichaam. Je ademhaling versnelt, je ziet een emotie op het gezicht en de stem is gespannen. Maar zijn dit wel de signalen waar we op kunnen letten? In de Masterclass gaan we dieper op het onderwerp liegen in. Welke gevoelens komen vrij tijdens een leugen en welke fouten kunnen gemaakt worden bij het ontmaskeren van bedrog en ontdek hoe je de beste leugen kunt maken.

Meer info

Webinar, NonVerbaal onderhandelen

De Webinar 'Lichaamstaal tijdens onderhandelingen' bestaat uit een serie Webinars van elk drie kwartier. De onderwerpen zijn; het openingsspel, issuemanagement, concessiestrategiën, onderhandelingstrucs en het eindspel. Per Webinar kun je je aanmelden. 

Meer informatie over deze Webinars

Lezing Non-verbaal verwoord

Een lezing van Isabelle van de Nadort als spreker geeft diepgang aan de serie 'Non-verbaal Verwoord'. De kennis over lichaamstaal wordt op een enthoussiaste, bevlogen en optimistische manier vertelt. 

Meer info

NonVerbaal Getraind

De trainingen van 'NonVerbaal Getraind' zijn divers: van subtiele beïnvloeding door lichamelijke uitingen tot anderen doorgronden. Wil je weten wat je gesprekspartner werkelijk voelt, denkt of wil gaan doen? In 'NonVerbaal Getraind' leer je lichaamstaal ontleden.

Meer info

Seminars, "Het kwartiertje met NonVerbaaltje."

Het kwartiertje van NonVerbaaltje geeft je bedrijf één keer in de maand een lichaamstaal-boost met een Seminar over een bepaald onderwerp op het gebied van lichaamstaal. 

 

Meer weten?

Podcast, NonVerbaal Verstaan

Een 15 minuten durende podcast over een beweging, reflex of een uiting. In 'NonVerbaal Verstaan' gaat NonVerbaaltje de straat op, ze kruipt onder de huid en ontdekt de spier achter de beweging, reflex of uiting. Wil je weten hoe en waarom we bepaald gedrag vertonen? Luister dan naar NonVerbaal Verstaan!

Meer info

Wat klanten zeggen

Lichaamstaal in beeld

NonVerbaaltje in de media...

Nieuws