Subnavigatie

Op zoek naar een training die precies past bij de vraag en de behoeften van het bedrijf?

 

"Non-verbale communicatie is in vrijwel elk beroep een belangrijk onderdeel, je kunt door deze vaardigheid te leren sneller anticiperen op wat iemand werkelijk voelt, denkt of wil."                           M. Bakker

Jezelf ontwikkelen op het gebied van non-verbale communicatie verhoogt en versnelt je onderhandelingen en sales succesvol door gelijk te zien waar de oprechte interesse en weerstand zit bij klanten. Door een speciaal op maat aangepaste training voor je team, afdeling of organisatie, leer je je eigen vaardigheden op het gebied van lichaamstaal verfijnen. 

Of je nu bij elke sollicitatie de ware drijfveren, emoties en karaktereigenschappen van elke sollicitant wilt weten, of werkt in de hulpverlening: je kunt sneller de kern van het probleem bij je cliënten duiden zonder dat ze het met woorden aangeven. In elke beroepsgroep van verkoopmedewerker tot advocaat, van verzorgende tot manager, een training non-verbale communicatie is op maat te verkrijgen.

Tijdens een intake gesprek stemmen we de wensen en de behoeften zo goed mogelijk met elkaar af om een zo passend mogelijk leertraject samen te stellen.

Wat klanten ook interessante trainingen vinden: